Ying Yoga

Yoga lessen

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga. Je leert diep ontspannen. Daarnaast helpt Yin Yoga de energiebanen in je lichaam in balans te brengen. Tijdens de Yin lessen houd je een aantal minuten (gemiddeld 3 tot 5) stretchhoudingen vast. Op die manier wordt het bindweefsel opgerekt en gestimuleerd. Hierdoor herstelt en verbetert je mobiliteit en flexibiliteit. Je wordt uitgedaagd om jouw grenzen te verkennen en te verleggen.
Yin is de tegenhanger van het snelle en met talloze prikkels gepaard gaande hedendaagse leven. Yin brengt rust en werkt herstellend voor lichaam en geest. Yin Yoga heeft alles te maken met mindfulness. Het “zijn” in het moment, in je lichaam, de ruimte en je gevoel.

Mijn naam is Inge de Jong. Sinds jaren een fanatieke beoefenaar van Yin Yoga. Ik raakte geïnspireerd en besloot de opleiding tot Yin Yoga docent te volgen. De filosofie achter Yin Yoga, het herstellend vermogen van lichaam en geest stimuleren, spreekt mij enorm aan. Ook ik heb de voordelen ervan ondervonden en doe dat nog steeds elke dag. Voor mij een reden om dit met jullie te delen.
Let op; je kunt ten alle tijde instromen! Heb je nog vragen:

yingyogasneek@gmail.com of bel 06-55764969

https://www.yingyogasneek.nl