Praktijk voor Eigen Wijsheid

Laura Beekhuizen

De praktijk voor Eigen Wijsheid wordt vormgegeven door Laura Beekhuizen en zij heeft als missie om mensen, groot en klein, te leren vertrouwen op hun eigen wijsheid en keuzes te maken die bij hun passen. Je kan terecht voor psychologische begeleiding, kinderyoga en trainingen op het gebied van zelfbewustzijn, mindfulness, meditatie en persoonlijke ontwikkeling.

Voor volwassenen is er de mogelijkheid voor psychologische begeleiding en coaching. Een laagdrempelige vorm van ondersteuning bij het vinden van een nieuwe balans na gebeurtenissen die je leven hebben veranderd en/of hulp bij het maken van keuzes die (beter) bij jou passen. Je kan bijvoorbeeld denken aan rouw- & verliesverwerking, burn out preventie, omgaan met hooggevoeligheid, bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei.

Voor kinderen (en hun ouders) is er kinderyoga. De kinderyogalessen zijn een speelse vorm om eigen grenzen te leren kennen, te ontspannen, te spelen en te verbinden. Kinderyoga is op de eerste plaats plezier maken, maar kan kinderen ook echt een basis geven om meer op hun eigen wijsheid te vertrouwen en zich te leren uiten. Daarnaast is er ouder & kindyoga: een mooie activiteit om als (groot)ouder samen met je kind(eren) te doen. De praktijk voor Eigen Wijsheid biedt naast cursussen ook vrijblijvende (kennismakings)workshops aan.

Zowel in de persoonsgerichte begeleiding als in de yogalessen wordt er gebruik gemaakt van de kracht van verbeelding en ontspanning. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de website www.praktijkvooreigenwijsheid.nl

 Laura Beekhuizen

www.praktijkvooreigenwijsheid.nl

info@praktijkvooreigenwijsheid.nl

Tel: 06-535 17 291