Praktijk Oefentherapie Cesar

Fransiska Horjus

Praktijk Oefentherapie Cesar

 

Praktijk Oefentherapie Cesar Fransiska Horjus

 

Oefentherapie Cesar

Lichamelijke klachten ontstaan vaak doordat iemand niet op een gunstige manier beweegt in het dagelijkse leven. Dit kan met een ziekte of aandoening te maken hebben, maar dit hoeft niet. Oefentherapie maakt u bewust van de invloed van uw houding en bewegen in relatie tot uw klachten. En helpt u dit te veranderen om zo uw klachten op te lossen, te voorkomen of te beheersen.

 

Kinderoefentherapie

Naast oefentherapie Cesar is de praktijk ook gespecialiseerd in Kinderoefentherapie. Door te spelen en te bewegen ontwikkelen kinderen hun motoriek en zintuigen. Maar soms gaat die ontwikkeling niet vanzelf. Struikelt uw kind vaak? Heeft uw kind moeite met gym? Blijft het handschrift slordig of kijkt uw baby steeds één kant uit? Kinderoefentherapie kan helpen om de motoriek te stimuleren.

 

Slaapoefentherapie, goed slapen kan je leren!

Heeft u moeite met inslapen, doorslapen, wordt u te vroeg wakker of combinaties hiervan? Heeft u slaapritmeproblemen, kunt u moeilijk naar bed gaan of heeft u behoefte aan lang uitslapen? Slaapt u te vaak, te lang of te kort? Heeft u last van vermoeidheidsklachten, overmatige slaperigheid, concentratieproblemen, vergeetachtigheid, een kort lontje, doemdenken, moedeloos gevoel, piekeren, dan kunt u baat hebben bij slaapoefentherapie.

 

Ronnie Gardiner Methode, zet je brein in beweging!

RGM is een oefenmethode die de zintuigen en daarmee verschillende hersendelen gelijktijdig stimuleert. De methode maakt op een speelse manier gebruik van ritme, muziek, beweging, spraak, gehoor en gevoel. RGM werd oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen met hersenschade en aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel, zoals CVA (hersenbloeding), MS, (beginnende) dementie en de ziekte van Parkinson. Inmiddels heeft de methode bewezen ook positief effect te hebben bij kinderen en volwassenen met leer- en concentratieproblemen (dyslexie, dyspraxie en ADHD) en bij mensen met burn-out en/of depressieve klachten.

 

Voor meer informatie : www.oefentherapiehorjus.nl 

E-mail: fransiska.horjus@gmail.com
Tel.:
06-54241519