Leemburg Familiediëtist

Leemburg familiediëtist

 

Leemburg Familiediëtist is zelfstandige diëtistenpraktijk gerund door Jildou Tuinman – Leemburg. De diëtist is de specialist op het gebied van voeding, bij gezonde mensen maar ook bij ziekte. U kunt bij de diëtist terecht als er bijvoorbeeld sprake is van overgewicht, ondervoeding, allergieën, darmproblemen, diabetes etc.  Onze diëtist kijkt samen met u naar de wensen/eisen waar uw voeding aan moet voldoen en hoe uw eetgewoontes zijn. Door samen te werken vinden we de best passende voeding voor u.

Naast individuele begeleiding is onze diëtist gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen, waar voor verschillende gezinsleden andere voedingseisen nodig zijn. We houden van een praktisch aanpak, en het moet voor het hele gezin toepasbaar zijn.

Bovendien is Leemburg Familiediëtist gespecialiseerd kinderdiëtist, dit houdt in dat zij in de praktijk veelal kinderen met voedingsproblemen begeleid. Denk hierbij ook aan kinderen met afbuigende groeicurve, allergieën of kritische eters. Hiervoor is de praktijk ook aangesloten bij “Netwerk eerstelijns Kinderdiëtisten”.  Daarnaast is onze diëtist opgeleid als kinder-eetcoach voor Lekker Pûh!!!, dit is een positieve methode om kinderen met overgewicht te begeleiden naar een gezond gewicht. Hierbij gaan kinderen zelf aan de slag met gezonde voeding, waardoor kinderen zelf leren wat gezond eten is.

Een andere specialisatie van de praktijk is de voeding van zwangeren. Onze diëtist geeft veel voorlichting aan zwangeren of aan vrouwen die net een kindje gekregen hebben. Als zwangere kan er veel informatie op je afkomen over voeding, het is soms best lastig om hierin goede keuzes te maken. De diëtist kan hierbij helpen. Maar de diëtist kan ook adviseren, bij zwangerschapsdiabetes of, aan moeder over de voeding bij het geven van borstvoeding of, bij vragen over borstvoeding/kunstvoeding.

U vindt Leemburg Kinderdiëtist op de volgende locaties:

– Sneek, Westereems 4a

– Heerenveen, Leeuwarderstraatweg

– Joure, Torenstraat 46

 

Leemburg Familiediëtist

info@leemburgfamiliedietist.nl

www.leemburgfamiliedietist.nl

Tel: 06-83997311