De kracht van moedig leven

Melanie Visser

Praktijk voor bewustwording en ontspanning

Als energetisch therapeut begeleid ik mensen die dreigen vast te lopen in het dagelijks leven. Ik richt me in de behandelingen op het leren over waarom, wanneer en hoe de spanning optreedt in het dagelijks leven. Door hen te leren hoe ze zelf weer kunnen ontspannen ontstaat er als vanzelf ruimte om iets te veranderen in het hier en nu. Ben je geïnteresseerd? Laat het me weten of plan zelf een afspraak in via https://melanievisser.mijndiad.nl/afspraak-maken.

Ook ben ik als FitStap-coach verbonden aan Fysiotherapie de Loten.

FitStap is het nieuwe beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Tijdens het programma van 12 weken krijg je begeleiding van mij als gecertificeerde FitStap-coach. FitStap draait niet alleen om meer bewegen, want je gaat ook aan de slag met gezonde voeding, cognitieve fitness en mental coaching. De combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat binnen FitStap centraal.

Kijk op www.FitStap.nl voor meer informatie of schrijf je in via  https://www.fitstap.nl/trainers/melanie-visser/.

Daarnaast doe ik onderzoek naar preventie ziekteverzuim bij bedrijven. Ik ben nieuwsgierig naar hoe bedrijven het ziekteverzuim in de hand houden en met name wat er gebeurt met medewerkers die dreigen uit te vallen. Gezien de recente ontwikkelingen rond covid-19 is dit wat mij betreft actueler dan ooit. Ben jij HR-medewerker in jouw organisatie? Dan kom ik graag in contact met je om een aantal vragen te stellen.

www.dekrachtvanmoedigleven.nl

info@dekrachtvanmoedigleven.nl

Tel: 06 20 40 50 20