Bij Fysiotherapie de Loten kan je vanaf nu terecht voor het beweegprogramma Fitstap. FitStap draait niet alleen om meer bewegen, want je gaat ook aan de slag met gezonde voeding, leefstijl en mental coaching.Wandelen is goed voor je gezondheid, stress-verlagend, goed voor je humeur èn weinig blessuregevoelig. Heb je het advies gekregen om meer te gaan bewegen en wil je beginnen met wandelen? Schrijf je dan in voor FitStap Sneek:- Eén keer per week wandeltraining in een groep- Via de FitStap-app wekelijks informatie over de trainingen en gerichte tips en adviesMijn naam is Melanie Visser, gediplomeerd FitStap-coach. Ik ben verbonden aan Fysiotherapie de Loten en ben ook Parkinson Sport gecertificeerd.FitStap is geschikt voor iedereen. Je bent van harte welkom om te komen bewegen!Zin om te starten? Schrijf je dan in!0515-415708 of info@fysiodeloten.nl